EXCLUSIV Cine sunt cele opt victime ale poliţistului-criminal Gheorghe Vlădan. Vezi lista cu numele lor şi ordinea în care au fost împuşcate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt persoane au fost împuşcate cu sânge rece, luni, în salonul de coafură Perla din Bucureşti, de către agentul de poliţie Gheorghe Vlădan. Bărbatul a fpst turbat de gelozie după ce soţia sa, Florina, a deschis proces de divorţ şi şi-a găsit un iubit. 

Georgeta Roşu, angajată ca pedichiuristă la salonul de coafură Perla din Bucureşti, colegă de serviciu cu nevasta poliţistului-asasin, a fost prima victimă a lui Vlădan. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost împuşcată în ambele picioare. Georgeta Roşu a scăpat cu viaţă, fiind internată la Spitalul Elias din Capitală pentru îngrijiri. Soţul ei, Adrian Roşu, este agent de poliţie judiciară în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni

A doua persoană împuşcată de poliţist a fost casiera solonului, Mariana Benbre, care a încercat să-i iasă în cale lui Gheorghe Vlădan, pentru a-l calma. Femeia, în vârstă de 42 de ani, a primit un glonţ în cap şi a murit pe loc.


Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

A teria victimă a fost chiar soţia poliţistului, Florina Vlădan (47 de ani), în care agentul a descăcat patru gloanţe, în cap şi abdoment. Femeia a murit după ce medicii au încercat fără succes să o resusciteze din stop cardio-respirator. Vezi AICI fotografii cu soţia criminalului Gheorghe Vlădan, care a murit după ce a fost împuşcată în cap!

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!



Masacrul din coafor a continuat cu alte cinci persoane. Mirela Apostol (32 de ani) a fost împuşcată, însă a scăpat cu viaţă, fiind în prezent internată la Spitalul Elias din Bucureşti. Citeşte AICI care este starea celor şase victime internate în spitalele Elias şi Floreasca.

image
image

A urmat Ion Preda (56 de ani), client al salonului Perla, care venise să se tundă. După ce a fost împuşcat de Vlădan, bărbatul a fost internat la Elias, starea lui fiind stabilizată. Citeşte AICI totul despre arma folosită de Vlădan!

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!

image

Ceilalţi trei oameni împuşcaţi sunt Ioan Clapan (58 de ani), client al salonului. Bărbatul este internat acum la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Au urmat Maria Serghi (54 de ani) şi Ileana Betea (51 de ani), ambele persoane fiind internate tot la Floreasca. Citeşte AICI ce spun martorii care au asistat la asasinatul de la coaforul Perla!


CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu fiul polițistului ucigaș!

image

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 53 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite