Dan Negru ar sta în casă cu un infractor ca Drasius Kedys

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un nou post de pe blogul personal, vedeta de la Antena 1 a precizat că, dacă ar fi nevoie, i-ar oferi adăpost unui criminal în serie, care a încercat să-şi facă dreptate.

Dan Negru a povestit drama lui Drasius Kedys, un tată care şi-a făcut dreptate de unul singur. El a precizat, că dacă este nevoie, i-ar oferi oricând adăpost unui astfel de infractor. „Nimeni nu ştie unde se află Drasius. Dacă ar fi nevoie, eu i-aş oferi adăpost, chiar dacă aş şti că încalc legea", a declarat Dan Negru.

Cine este Drasius Kedys

Drasius Kedys, din oraşul lituanian Kaunas, a trăit, în urmă cu un an, o dramă: fetiţa lui de 4 ani era molestată sexual de Andrius Usas, un om politic lituanian. Toate aceste fapte îngrozitoare se petreceau în casa fostei soţii ale lui Drasius, care, împreună cu sora ei, furnizau copii unor pedofili. Printre pedofili nu se afla doar politicianul Andrius Usas, ci şi un judecător lituanian.

Drasius Kedys a aflat această poveste chiar de la fetiţa lui, care l-a rugat să n-o mai ducă la mama sa, pentru că „acolo vine şi Andrius şi mă linge". Lituanianul a încercat să-şi facă dreptate, a depus zeci de plângeri la poliţie, a trimis petiţii la Parlamentul European, şi-a filmat copila când povestea drama, dar fără niciun rezultat.

Drasius, fost luptător în armată, a încetat să mai aştepte ajutorul justiţiei şi şi-a făcut singur dreptate. A pus la cale un plan malefic, iar în luna octombrie a anului trecut i-a executat cu sânge rece pe sora fostei lui soţii şi pe judecătorul lituanian. Pe judecător l-a împuşcat de trei ori în organele genitale şi o dată în cap. Tot atunci, restul persoanelor implicate în abuzul sexual au intrat sub protecţia poliţiei.

Lituanianul a dispărut după ce a comis aceste crime, dar nu înainte de a anunţa că vânătoarea pedofililor va continua. Acesta este acum căutat prin Interpol, iar la Londra şi Paris este consider un mare erou. De asemenea, Polonia a cerut official să i se acorde azil, iar Lionel Messi a purtat un tricou pe care scria „Drasius, respect!".

Dan Negru: "Bucureştiul şi miticii sunt 100 de ani în urma timişorenilor"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite