Crimă la comandă în București, pusă la cale de o femeie și fiica ei. Cine a făcut denunțul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei din Bucureşti, mamă şi fiică, au plătit un zugrav să le ucidă bunica. Asasinul a fost prins.

Poliția a elucidat cazul
Poliția a elucidat cazul

O crimă care a avut loc în urmă cu 13 ani a ieșit la iveală abia acum, după denunţul unui deținut care era încarcerat împreună cu un bărbat ce fusese condamnat pe nedrept pentru această faptă.

Povestea a ieșit la iveală în urma reaudierii bărbatului, care a povestit că două femei au fost cele care au pus la cale crima.

Motivul crimei a fost acela că bunica urma să dea declarații la DIICOT într-un dosar care o privea pe fiica ei, iar aceasta se temea că ar putea să ajungă la închisoare.

Împreună cu fiica sa au decis să găsească un asasin pentru a o ucide.

Au plătit mai întâi un bărbat cu 10.000 euro. Acesta nu a mai răspuns la telefon, așa că au căutat pe altcineva, un zidar care a ajutat-o la construcția casei, și pe care l-a plătit cu aproximativ 10.000 lei și cu un scuter nou. Bărbatul a intrat în casa femeii împreună cu nepoata acesteia, a lovit-o peste față, iar ulterior a asfixiat-o, scrie antena3.ro.

Anchetatorii au scos la iveală întreaga poveste, iar bărbatul care a primit cei 10.000 lei și scuterul nou a fost și el condamnat la 10 ani de închisoare cu executare.

Cele două femei care au pus totul la cale au fost condamnate la câte 20 de ani de închisoare.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite