Clădirea ce a ars săptămâna trecută în sectorul 6 nu era asigurată, pagubele sunt de sute de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clădirea de birouri care a ars în sectorul 6 era goala FOTO: Mediafax
Clădirea de birouri care a ars în sectorul 6 era goala FOTO: Mediafax

Clădirea de birouri din sectorul 6 al Capitalei afectată de un incendiu săptămâna trecută nu era asigurată, iar pagubele sunt de câteva sute de mii de euro, a declarat, pentru Mediafax, Taha Al-Borayashi, proprietarul firmei care deţine imobilul, Instant Group SRL Bucureşti.

"Clădirea a fost asigurată, dar poliţa a expirat şi, din păcate, n-a mai fost reînnoită. Pagubele provocate de incendiu, pe care le estimez la câteva sute de mii de euro, le voi acoperi din propriul buzunar. La aceste pagube se adaugă şi pierderile din neîncasarea banilor proveninţi din chirii, în condiţiile în care reuşisem, de câteva luni, să închiriez întregul spaţiu disponibil al imobilului", a declarat Al-Borayashi.

Denumit Virtuţii Office Building, imobilul este amplasat în cartierul Militari, are 7 etaje şi o suprafaţă utilă de 5.000 de metri pătraţi.

În 2008, Dante International, care deţine magazinul online eMAG.ro, a închiriat 4.000 de metri pătraţi în Virtuţii Office Building. După mutarea sediului Dante International în clădirea Swan Office&Tehnology Park, din Pipera, Virtuţii Office Building rămăsese în cea mai mare parte neînchiriată.

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, în clădire funcţionau o firmă de calculatoare şi una farmaceutică.

Controlată integral Taha Al-Borayashi, născut în Irak, firma Instant Group SRL a fost înfiinţată în 2002 şi are ca obiect de activitatea comerţul cu ridicata al cărnii şi produselor din carne.

În 2011, afacerile firmei au însumat 8,78 milioane de lei, de la 13,3 milioane în urmă cu an.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite