Citeşte mesajul de adio al Mădălinei Manole!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solista a lăsat un mesaj de adio pentru soţul ei pe telefonul mobil. Un mesaj în care îşi exprima regretele pentru gestul pe care urma să-l facă. Se merge pe varianta sinuciderii. Nu sunt suspiciuni de omor. Cadavrul este examinat în continuare.

Mai citiţi: Mădălina Manole a avut probleme în timpul sarcinii

Zvonuri pe surse: Mădălina Manole s-a sinucis pentru că soţul ei a plecat noaptea de acasă

"Ştiu că mă iubeşte multă lume şi îmi pare rău!", sunt ultimele cuvinte ale solistei. Un alt fragment din mesajul lăsat de artistă ar fi potrivit Mediafax: "nu mă mai simt frumoasă“.

Medicii nu au spus despre ce fel de medicamente este vorba. Soţul este în stare de şoc, dar imediat ce îşi va reveni va fi audiat de poliţişti.

Solista a încercat să-şi ia viaţa şi în urmă cu două săptămâni cu ibuprofen şi paracetamol, după cum informează agenţia Mediafax. Conform sursei citate, Mădălina Manole a fost găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge, având capul spart.

Pentru toată lumea, cu atât mai mult pentru soţ, vestea este cutremurătoare. Mircea Petru urmează să fie audiat de anchetatori. Interpreta s-a recăsătorit în toamna anului trecut cu Petru Mircea, originar din Botoşani, naş fiind George Cojocaru, tot din Botoşani. Mircea este inginer de sunet la Media Pro si compozior.

FOTOGALERIE

Nunta avusese loc la Gura Humorului şi a fost, de fapt, un dublu eveniment, deoarece cuplul şi-a botezat şi primul lor copil, Petru Jr, de patru luni.

„Au ales Gura Humorului pentru că au dorit o petrecere restrînsă, în familie şi cu prietenii, departe de agitaţia Capitalei. A fost cea mai frumoasă petrecere la care am participat vreodată şi asta o spun sincer, nu pentru că am fost noi naşi", spunea în octombrie 2009 George Cojocariu.

Acesta era prieten cu Petru Mircea de peste două decenii, fiind colegi la Conservatorul iesean. Ulterior Petru a lucrat la TVR Iaşi, de unde a plecat la Media Pro.

CITEŞTE ŞI:

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Mădălina Manole a prezentat Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur“ de la Braşov (VIDEO)

Mai citiţi: A murit Mădălina Manole

Elena Lăslean: ”Nu cred că cea care s-a sinucis a fost Mădălina”

VIDEO-Omagiu adus Mădălinei Manole pe YouTube

Mădălina Manole avea mii de prieteni și fani pe Facebook


Mădălina Manole s-a lansat la Festivalul de la Mamaia în 1988 VIDEO

Mădălina Manole iubea să cânte la festivalul de la Amara

Mădălina Manole a salvat Teatrul din Oradea de la colaps financiar, în anii '80

Mădălina Manole era așteptată să concerteze la Mall

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Laurenţiu Cazan: "Cred că Mădălina a căzut pradă unei depresii"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite