Bilete pe ultima sută de metri, la Eric Clapton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care nu au apucat să-şi procure din timp bilete pentru concertul Eric Clapton şi Steve Winwood de diseară mai pot alege între două categorii de tichete, între 179 şi 636 de lei. Numărul este însă limitat pentru fiecare categorie, în total fiind disponibile până într-o mie de bilete, foarte puţine în zona de gazon şi tribune.

Chitaristul britanic Eric Clapton concertează pentru prima oară în România, în această seară, de la ora 20.30, pe Stadionul Iolanda Balaş Soter. Concertul de la Bucureşti face parte din turneul european pe care artistul îl susţine alături de Steve Winwood, fostul său partener din trupa „Blind Faith“. Eric Clapton a fost plasat pe locul cinci, într-un top al celor mai buni chitarişti din lume, realizat de revista „Times“.

Fanii care nu şi-au cumpărat încă bilete, mai au o şansă pe ultima sută de metri. „Mai sunt disponibile bilete la categoriile de preţ cuprinse între 179,2 şi 636 de lei, dar este un număr limitat din fiecare categorie de bilete. Pot spune că mai sunt sub o mie de bilete disponibile, chiar câteva sute, foarte puţine în zona de gazon şi tribune“, a declarat ValentinVasiloiu, director executiv Eventim.

Accesul la concertul din această seară se va face între orele 18.00 şi 20.30, informează organizatorii. Ei le recomandă fanilor să sosească la timp la concert, pentru a evita aglomeraţia.

Pentru acest show există două puncte de acces: unul dintre ele este prin Bulevardul Mărăşti, pentru locurile în tribune (cei care au bilete la Tribuna 1, 2, 3, 4 şi 5), iar al doilea este prin strada Primo Nebiolo, intrarea principală a stadionului, pentru celelalte categorii de bilete.

Afterparty după concert

După concertul pe care Eric Clapton îl va susţine în această seară la Bucureşti, fanii sunt aşteptaţi în Woodstock Cafe din Bucureşti pentru o noapte plină de muzică bună, cu intervenţii marca Eric Clapton la fiecare jumătate de oră. În această seară, de la ora 23.00, începe afterparty-ul de după concert.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite