Avocatul lui Mutu şi Giovani Becali a pus mâna pe cazurile „Beizadeaua cu BMW“ şi „Sexgate la Jean Monnet“ FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apărătorul Cristian Sîrbu din Bucureşti, care i-a reprezentant în instanţă pe Adrian Mutu sau Giovani Becali, a preluat două dintre cele mai controversate cazuri din ultima săptămână.

Celebrul avocet Cristian Sîrbu din Bucureşti o reprezintă în instanţă pe eleva de la Liceul „Jean Monnet“, care îl acuză de viol pe profesorul Dan Vişan, şi pe familia taximetristului mort în accidentul de pe Calea Floreasca, provocat sâmbătă dimineaţă de Andrei Traian Andronie, fiul fostului vicepreşedinte al BCR, Jean Andronie.

De partea elevei acuzatoare
Supranumit „avocatul imbatabil“, Sîrbu se laudă cu un record de procese câştigate în cazul unor fotbalişti sau oameni de afaceri celebri din România.

Avocatul celebrităţilor a ales de această dată să reprezinte familia uneia dintre vctime, respectiv a taximetristului. Sîrbu nu a stat departe nici de scandalul sexual de la Liceul „Jean Monnet“, în care se vehiculează acuzaţii de viol din partea unui profesor de sport asupra unei eleve de clasa a XI-a. Sîrbu s-a oferit s-o reprezinte pe elevă şi speră ca pe baza reţetei sale de succes să-i facă dreptate fetei.



CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu avocatul Cristian Sîrbu şi vedetele


L-a apărat şi pe soţul Romaniţei Iovan

Un alt caz care l-a făcut celebru pe avocat este crima comisă de soţul  creatoarei de modă Romaniţa Iovan. Procesul a avut loc în urmă cu cinci ani, atunci când Adrian Iovan l-a împuşcat în propria casă pe un hoţ de locuinţe.



Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză )

Avocatul a reuşit, atunci, să-i convingă pe judecători că pilotul a acţionat în legitimă apărare.
Pe lista clienţilor de renume pe care îi are Sîrbu în palmares se mai numără şi Adrian Mutu, Giovani Becali, Sorin Oprescu, dar şi înalţi deminitari, precum Ludovic Orban.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu şoferul BMW-ului care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca!

image
image
image

Citeşte şi:

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

EXCLUSIV Martor la accidentul în care un şmecher cu BMW, care conducea cu 180 de km/h, a ucis doi oameni: „Maşina era zob. Un poliţist îi lua pulsul şoferului“

El este şmecherul cu BMW, care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

EXCLUSIV Martor la accidentul provocat de beizadeaua cu BMW: „Eu trebuia să fiu în locul taximetristului. Îi voi aprinde o lumânare în fiecare zi“

De ce a fost arestat şmecherul cu BMW? Vezi cum i-a sfidat beizadeaua pe oamenii legii şi care a fost motivarea judecătorilor!

Avocatul beizadelei cu BMW: „accidentul nu a fost produs de inculpat. Tatăl său are probleme grave de sănătate şi nu poate să accepte faptul că fiul său este un infractor“

Pericol mortal: criminalii de bani gata

Copii de bani gata certaţi cu legea: blestemul celor mai celebri Andrei




 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite