Agențiile de publicitate vor fi deschise pentru insomniaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a două ediţie a Nopţii Agenţiilor, un eveniment iniţiat şi organizat de The Institute, are loc anul acesta pe 17 octombrie, în Bucureşti.

Timp de o noapte, agenţiile de publicitate se vor întrece în evenimente care mai de care mai creative, dedicate insomniacilor pasionaţi de publicitate.

Noaptea Agenţiilor este un eveniment care îşi propune să promoveze creativitatea românească, să faciliteze socializarea în rândul celor pasionaţi de publicitate, dar şi să permită publicului larg să treacă pragul agenţiilor lor preferate, într-un cadru informal şi relaxat. I

Evenimentul este o completare la deja celebrele nopţi albe dedicate muzeelor, galeriilor sau institutelor culturale, care au devenit o tradiţie.

La prima ediţie a evenimentului, care a avut loc în 2010, mai mult de 2.000 de vizitatori au participat la nopţile albe ale celor 11 agenţii care şi-au deschis porţile.

Agenţiile care doresc să participe anul acesta la eveniment se pot înscrie până pe 20 septembrie, data după care The Institute va trasa o hartă a agenţiilor implicate şi va comunica ce evenimente vor organiza fiecare agenţie în parte.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite