A vrut să-şi impresioneze prietenii, dar a sfârşit tragic: un tânăr de 21 de ani a murit electrocutat lângă Parcul Hetrăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a murit electrocutat lângă Parcului Herestrău, după ce a vrut să le arate prietenilor lui că poate traversa un pod de cale ferată, pe grinzile de fier. Acesta avea 21 de ani.

Tragedia s-a petrecut ieri, în jurul orei 17.00, lângă Parcului Herăstrău din Capitală.

Tânărul de 21 de ani care a murit electrocutat a vrut să-i impresioneze pe cei doi prieteni ai lui cu care se afla în acel moment şi a încercat să treacă
podul de cale ferată, aflat deasupra lacului, pe grinzile de fier.

Tânărul, care era din Constanţa, a căzut în gol de la aproximativ 20 de metri pe asfalt şi a murit pe loc.

„Ieri, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată că o persoană a decedat în zona Parcului Herăstrău. La faţa locului s-a prezentat grupa operativă a Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei pentru a ancheta cazul. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a decesului“, a explicat Alexandru Niculae, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Capitalei.

Podul unde a avut loc tragediea se numeşte Podul CFR Băneasa şi se află în aproprierea Parcului Herăstrău

Anchetatorii cazului nu pot susţine însă cu certitudine că acesta s-ar fi electrocutat, pentru că există posibilitatea ca tânărul să se fi dezechilibrat şi să fi căzut şi astfel, în urma unui traumatism cerebral, să fi murit pe loc.

Însă, surse judiciare au declarat pentru bucuresti.adevarul.ro că, cel mai probabil, decesul a fost cauzat de electrocutare.

Potrivit aceloraşi surse, unul dintre prietenii tânărului a povestit toată întâmplarea şi a susţinut că acesta ar fi murit pentru că a căzut de pe pod şi nu că ar fi fost electrocutat. 

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite