850.000 de lei încasaţi din taxe şi impozite în primele două zile ale anului, de Primăria Sectorului 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 1 încasat în primele două zile ale anului din taxe şi impozite locale 850.000 de lei, cu 15 la sută mai mult decât în aceeaşi perioadă din 2011.

Aproape 6.000 de contribuabili din Sectorul 1 şi-au achitat în primele două zile ale acestui an taxele şi impozitele datorate bugetului local.
        
Pentru plata integrală, cu anticipaţie, a impozitului pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport de către contribuabilii persoane fizice, până la data de 31 martie, se acordă o bonificaţie de 10%.

În cazul în care impozitele şi taxele locale, aferente anului fiscal 2012, nu sunt plătite anticipat, acestea pot fi achitate în două tranşe egale, la termenele scadente, respectiv 31 amrtie şi 30 septembrie.

Pentru a limita timpul pe care contribuabilii trebuie să îl piardă cu achitarea taxelor şi impozitelor locale, Primăria Sectorului 1 a pus la dispoziţia acestora mai multe modalităţi de plată: plata electronică (prin internet banking), plata cu numerar, plata cu cardul, plata prin ordin de plată sau plata prin mandat poştal.

Contribuabilii care doresc să plătească impozitul prin internet trebuie să aibă un cont de internet banking deschis la orice bancă din care să facă un virament bancar, în lei, din contul propriu în contul IBAN asociat tipului de impozit pe care îl are de achitat. Contul IBAN al Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 1 poate fi identificat consultând site-ul http://www.impozitelocale1.ro/, secţiunea „Lista conturi IBAN”.

Bucureștenii din Sectorul 1 care doresc să achite cu numerar, pot face plata la unul din sediile instituţiei situate în: strada Biserica Amzei nr. 21-23, Calea Griviţei nr. 208-210, strada Pajurei nr. 13, Șoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 9-13 (în incinta Primăriei Sectorului 1).

Casieriile Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 1 îşi desfăşoară activitatea de lucru cu publicul luni, marţi, joi şi vineri între orele 8.30 şi 16.30 şi miercuri în intervalul 8.30-18.30.

Pentru plata cu cardul comisionul este zero, iar operaţiunea se poate face cu orice card - de debit sau credit - emis de către orice bancă.
Plata se poate face total sau parţial, la fel ca în cazul în care se plăteşte cu numerar şi nu se percepe comision suplimentar la efectuarea tranzacţiei.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite