Voluntarii curăţă râurile, de Ziua Mondială a Apei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volutarii braşoveni, coordonaţi de instituţiile de protecţie a mediului şi de autorităţile publice vor realiza o serie de acţiuni în 22 martie, Ziua Mondială a Apei.

Tema anului 2011 este "Apa pentru oraşe - răspunzând provocării urbane". Aşa că, voluntarii vor curăţa cursurilor de apă din oraş şi din în celelalte localităţi, atât în intravilan cât şi în zonele frecventate de turişti

Programul acţiunilor pe care le-am pregătit pentru Ziua Apei vizează nu doar acţiunea de salubrizare şi igienizare a cursurilor de apă deja poluate de neglijenţa unora. Cel mai important lucru pe care mizăm este acela că tinerii vor conştientiza efectele unui comportament iresponsabil faţă de mediu şi vor lua atitudine atunci când vor sesiza un astfel de comportament" a declarat subprefectul Carol Ambrus.

Braşovenii se pot alătura acţiunilor, de la ora 9.00, în unul din punctele de întâlnire de la Biblioteca Judeţeană, Pietrele lui Solomon, Dâmbul Morii, Zărneşti, parcul din Făgăraş sau la primăriile din Rupea, Bran, Moieciu, Râşnov, Măieruş.

Ziua Apei va fi sărbătorită şi în toate unităţile de învăţământ preuniversitar prin activităţi educative legate de importanţa apei şi păstrarea unui mediu curat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite