VIDEO O elevă face legea într-o şcoală din Braşov: râde de profesoară pe ritmuri de manea, în timp ce o filmează. „Hai la cimitir să te îngrop puţin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia municipiului Săcele, judeţul Braşov s-a autosesizat după ce un filmuleţ ajuns pe reţelele de socializare arată cum o elevă îşi bate joc de profesoară în timpul orelor, cu versuri dintr-o manea. Fata se amuză, în timp ce cadrul didactic pare resemnat şi abia îngaimă ceva, iar ceilalţi elevi stau tăcuţi şi fără reacţie în bănci.

Eleva, care şi-ar fi înregistrat isprava, improvizează batjocoritor o manea şi i-o dedică profesoarei sale, care se aude timid pe fundal, dar n-are nicio şansă în faţa fetei.

 „Hai la cimitir să te îngrop puţin... să te vadă lumea toată că tu eşti o terminată”, fredonează eleva, care pare să facă legea în clasă.

„În urma apariţiei in mediul online, pe o reţea de socializare, a unei înregistrări video în care o elevă dă dovadă de un comportament neadecvat în timpul orelor de curs, politistii din cadrul I.P.J. Brasov – Politia Municipiului Sacele, s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru a stabili persoana/persoanele implicate şi împrejurările în care a avut loc evenimentul. În funcţie de rezultatul cercetărilor se vor dispune măsurile legale care se impun”, a transmis IPJ Braşov.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite