Un muncitor a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc aflat în construcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 32 de ani lucra la exteriorul blocului în momentul în care s-a dezechilibrat şi a căzut. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva. În cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Accidentul s-a petrecut, astăzi la prânz, pe şantierul Avantgarden 3 din Bartolomeu. Muncitoru lucra la exteriorul blocului şi a căzut de la etajul al VIII-lea. Un echipaj SMURD a intervenit rapid la faţa locului, dar bărbatul nu a răspuns la manevrele de resuscitare ale medicilor. Leziunile suferite au fost mult prea grave, iar medicii au fost nevoiţi să pronunţe decesul tânărului. Muncitorul avea 32 de ani şi era din comuna Budila.

„Muncitorul efectua lucrări de amenajare la exteriorul unei clădiri în construcţie, când s-a precipitat de la etajul opt. În cauză se va întocmi un dosar pentru ucidere din culpă şi neluare şi nerespectarea măsurilor de securitate în muncă. Se audiază martorii şi se verifică documentele de angajare ale muncitorului“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt la Poliţia Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite