Sute de oameni au protestat în stradă pentru salvarea Spitalului Municipal din Codlea FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de locuitori ai oraşului Codlea au protestat, astăzi, între 12.00 şi 14.00, în Promenada localităţii, dar şi în faţa Spitalului Municipal.

Protestatarii consideră ca fiind abuzivă intenţia Ministerului Sănătăţii de a transforma Spitalul Municipal Codlea într-un azil de bătrâni. În tentativa lor de a stopa luarea unei astfel de măsuri, codlenii au format un lanţ uman şi au strigat lozinci împotriva Guvernului României.

CITEŞTE ŞI:  Lanţ uman pentru salvarea spitalului municipal Codlea

Protestul a început la ora 12.00, la Promenada Codlea, iar apoi oamenii şi-au manifestat nemulţumirea chiar în curtea Spitalului Municipal din oraş. Jos Guvernul“, „Hoţii“, „Luptăm, luptăm, spitalul îl apărăm“, „Nu cedăm spitalul“ sau „Nu ne luaţi spitalul“ au fost lozincile preferate ale protestatarilor.

image

Sunt pacient al Spitalului Municipal din Codlea de peste 30 de ani şi ar fi o mare nedreptate ca această instituţie să nu mai existe în oraş. Oamenii de aici au salvat sute de vieţi de-a lungul timpului şi consider că desfinţarea spitalului ar fi o măsură abuzivă.

image

Nu suntem de acord cu intenţia Ministerului Sănătăţii de a transforma spitalul într-un azil de bătrâni şi vom continua protestele până vom fi băgaţi în seamă de guvernanţi“, a declarat Ioan Dumitraşcu, de 62 de ani, unul dintre protestatari.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite