Stegarii au plecat înfrânţi din Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioniţă a dovedit aseară că poate fi o soluţie pentru naţională
Ioniţă a dovedit aseară că poate fi o soluţie pentru naţională

Fară Copos şi Stache în tribune, cu jucători plătiţi cu sume ridicole pentru Liga I, echipa din Giuleşti a învins după un meci spectaculos. Ioniţă şi Grigorie au fost eroii gazdelor, în timp ce, braşovenii au replicat printr-o reuşită superbă a lui Voicu.

Giuleştenii au început în forţă meciul. Marius Constantin l-a întins cu o lovitură de cap  pe Mincă, încă din minutul trei. Au urmat alte acţiuni în viteză ale giuleştenilor, avându-l protagonist la finalizare pe tănărul Ioniţă, care a trecut de puţin pe lângă deschiderea scorului.

Tot atacantul de 20 de ani avea să aducă entuziasmul în tribunele pline ale Giuleştiului. Bozovici a centrat perfect pentru Ioniţă, care nu a îndeplinit decât o simplă formalitate, cu capul, de la şase metri. Vârful a ajuns la al şaselea gol în acest campionat şi la al cincilea consecutiv.

După pauză, jocul s-a animat în doar câteva minute. Mai întâi, Grigorie a punctat după o centrare a lui Bozovici. Totuşi, braşovenii nu s-au predat. Au replicat imediat prin Ionuţ Voicu, care a redus din diferenţă printr-un şut formidabil.

A fost însă prea puţin şi prea târziu. Până la final, Rapid s-a închis bine, singurul moment care le-a mai dat ceva emoţii gazdelor fiind eliminarea antrenorului Nae Manea pentru proteste.

Copos, contestat

Chiar dacă Copos a lăsat intrarea liberă la meciul cu FC Braşov, suporterii nu l-au iertat nici de această dată, afişând un banner prin care şi-au manifestat dorinţa ca magnatul să părăsească echipa: „Ai zis că vinzi, am aşteptat, răbdarea noastră s-a încheiat".

Lucescu jr la meci

De la meciul de aseară nu a lipsit selecţionerul Răzvan Lucescu, care a antrenat şi a avut rezultate remarcabile atât cu Rapid, cât şi cu FC Braşov. De asemenea, şi omul lui Stache, Patrik Sander, fost antrenor la Energie Cottbus, a fost prezent în tribuna oficială.  

2 - 1

Rapid  : Bornescu - Helder, M. Constantin, Ad. Iencsi, Bozovici (86 Mardare) -  Herea (81 Răduţă), Spadacio, Lazăr, Grigorie (73 Cesinha) - Buga, Al. Ioniţă 

Antrenor: Nicolae Manea.

FC Braşov  : Mincă - Rui Duarte, Oros, N. Diogo, Ezequias - Roman, Măldărăşanu (81 Nene), Grigore, Cristescu (62 Hadnagy), Voicu - Sburlea 

Antrenor: Viorel Moldovan

Goluri: Al. Ioniţă 22, Grigorie 66 / Voicu 67

Stadion „Giuleşti”: 12.000

Arbitru: Augustus Constantin

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite