Spectacol pentru copii, un recital de excepţie şi celebra Carmen în această săptămână la Opera Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artiştii Operi au pregătit două spectacole pentru copii şi celebra operă Carmen care se joacă şi astăzi cu succes în toată lumea. Toate încasările de la spectacolul Carmen vor fi donate copiilor care suferă de autism.

Miercuri 3 iunie de la ora 11.00, în Sala Operei, are loc spectacolul „Micuţa Dorothy“ de Silvia Kerim şi Marius Ţeicu, după „Vrăjitorul din Oz“. Această reprezentaţie va închide stagiunea spectacolelor pentru copii din acest an. Biletele costă 7 lei.

Tot miercuri, de la ora 17.00, Opera Braşov vă invită la Muzeul „Casa Mureşenilor“ la „Ştafeta unei generaţii“. Copiii angajaţilor de la Opera Braşov vor apărea în faţa părinţilor, profesorilor şi publicului, cu ceea ce au ei mai bun investit în această pasiune: talent, studiu, efort, dorind să ducă mai departe „meseria“ părinţilor lor. Biletele costă între 2 şi 5 lei.

Sâmbătă de la ora 18.30 se pune în scenă o operă celebră: „Carmen“ de G. Bizet. Opera Braşov va oferi această reprezentaţie în scop caritabil, în beneficiul copiilor care suferă de autism Toate încasările obţinute în urma vânzării biletelor la acest spectacol vor fi donate. Biletele costă 20 de lei. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite