S-a deschis un complex balnear la Olteni, în judeţul Covasna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Complex de agrement Olteni
Complex de agrement Olteni

Un modern complex de agrement, care cuprinde piscină, săli de tratament şi saună a fost deschis, în weekend, la Olteni, lângă Bodoc, în judeţul Covasna.

Investiţia, care se ridică la 815.000 de euro, face parte din programul „Drumul apelor minerale" iniţiat de Ministerului Dezvoltării Regionale.  

Complexul de la Olteni este destinat în special agrementului, dar apa minerală de aici are şi un efect terapeutic, fiind benefică celor care doresc să vină la tratament.  Apa de aici este indicată  în afecţiuni ale aparatului locomotor, de boli reumatice şi boli cardiovasculare.

„Complexe asemănătoare se construiesc la Hătuica, Belin, Vâlcele şi Malnaş Băi. Valoarea clădirii pe care am inaugurat-o azi este de 815.000 euro, din care partea Olteniului a fost de 287.000 euro. Administraţia publică locală a trebuit să achite însă numai 83.000 de euro, restul banilor fiind puşi de către Consiliul Judeţean", a declarat Tamás Sandor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, citat de www.covasnamedia.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite