Proiecţii laser uriaşe pe Tâmpa, la un eveniment la care va fi prezent şi preşedintele Klaus Iohannis

0
0
Forumul Oraşelor Verzi va fi la Braşov între 6 şi 12 septembrie FOTO Primăria Municipiului Braşov
Forumul Oraşelor Verzi va fi la Braşov între 6 şi 12 septembrie FOTO Primăria Municipiului Braşov

Între 6 şi 12 septembrie, Braşovul va găzdui Forumul Oraşelor Verzi. La eveniment va participa şi preşedintele Klaus Iohannis, iar pe Tâmpa vor exista uriaşe proiecţii laser

Una dintre societăţile de salubrizare din Braşov se implică activ în Forumul Oraşelor Verzi, evenimentul care va avea loc la Braşov, între 6 şi 12 septembrie. Pe durata evenimentelor, compania organizează trei ateliere. 

Primul este unul de desene pe asfalt, la care se vor utiliza dopuri colorate de la PET-uri. Al doilea foloseşte chiar PET-uri sau alte deşeuri reciclabile, pentru realizarea de obiecte. Cel de al treilea atelier este unul educativ în care participanţii vor afla de ce este importantă colectarea selectivă. 

„Implicarea noastră în cadrul Forumului Oraşelor Verzi şi susţinerea Primăriei Braşov pentru aceasta a fost o decizie naturală, urmând a fi un partener de încredere atât cu servicii de salubrizare şi sistematizare în cadrul forumului, cât şi prin implicare în evenimente susţinute exclusiv de Comprest sau activităţi comune cu Primăria Braşov”, a declarat directorul firmei de salubritate. 

Firma de salubritate va avea şi o colaborare prin care vor fi proiectate pe Tâmpa diverse mesaje de mari dimensiuni, vizibile din mai multe locuri din oraş, menite să promoveze Forumul Oraşelor Verzi şi să atragă atenţia asupra acestuia. 

Primarul Braşovului, Allen Coliban, apreciază că implicarea firmelor de salubritate într-un asemenea forum este extrem de importantă. 

„E o bucurie pentru noi că furnizorii de salubritate din Braşov s-a alăturat Forumului Oraşelor Verzi. Este încă un semnal pozitiv că vom colabora din ce în ce mai bine pentru a implementa cu succes soluţiile de colectare selectivă a deşeurilor, o măsură foarte necesară la nivelul întregului oraş”, a subliniat primarul Braşovului, Allen Coliban. 

Între 6 şi 12 septembrie, Braşovul va fi gazda evenimentului Forumul Oraşelor Verzi, la care va lua parte şi preşedintele României, Klaus Iohannis. 

 

Vă mai recomandăm:

Povestea emoţionantă a unui tânăr fără o mână şi fără un picior. Donează bani pentru cei în suferinţă

Povestea celui mai mare jaf din istoria României. Întâmplarea a inspirat un celebru personaj de film

Mai multe - Braşov

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite