Proiect imobiliar în stil olandez într-un cartier al Braşovului. Preţul unui apartament pleacă de la 43.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvoltatorul imobiliar olandez HLM Invest a demarat construcţia unui nou ansamblu rezidenaţial pe strada Nucului, vizavi de vechile blocuri din cartierul Noua.

În conformitate cu informaţiile existente pe site-ul de prezentare a proiectului, compania activează pe piaţa de imobiliare de peste 20 de ani, iar portofoliul HLM Invest inlcude o gamă largă de proiecte imobiliare realizate şi vândute integral în Olanda. Planurile de dezvoltare a complexului „Nucului 40” includ construcţia a trei blocuri. „Frumuseţea oraşului Braşov, împreună cu locaţia, unul dintre cartierele in care se respira aerul cel mai curat din România, au fost elementele cheie care au determinat extinderea proiectelor dezvoltatorului într-o piaţă nouă, precum cea din România. Parteneriatele dezvoltate pe plan local le vor oferi suport în realizarea proiectului, fiind parteneri caracterizati de seriozitate şi pasiune pentru a dezvolta şi a construi, partenerii care le împărtăşesc ideile, perspectivele îndrăzneţe şi apreciază calitatea fara compromisuri. Punctul forte aş dezvoltatorului HLM Invest este oferit know-how-ul acumulat în cei 20 de ani de proiecte, dezvoltate cu succes”.

Autorizaţie valabilă 36 de luni

Recent, dezvoltatorul a obţinut autorizaţia de construire pentru ultimele două blocuri, unul cu 4, iar celălalt cu 5 etaje, cu apartamente de 2 şi 3 camere. Conform documentaţiei de autorizare, durata maximă de finalizare a acestora este de 36 de luni. Preţurile pentru un apartmanet pleacă de la 42.900 de euro pentur un apartament de tip studio, ajunge la 57.000 – 60.000 de euro în cazul celor cu 2 camere şi se apropie de 100.000 de euro pentru apartamentele cu 3 camere de tip penthouse, cu terase generoase.

Dezvoltatorul „Nucului 40” are în plan şi realizarea unei curţi retrase, cu o grădină şi loc de joacă pentru copii. „Apartamentele sunt însorite în timpul zilei, deoarece întreg complexul se bucură de o eficienţă luminoasă ridicată. Toate apartamentele au incluse în plan ferestre sau suprafeţe vitrate ample”, spu reprezentanţii dezvoltatorului.

Citeşte şi:

Locatarii unui bloc au fost evacuaţi. Clădirea riscă să se prăbuşească

Parcare închiriată cu 1.400 de lei pe an, într-un cartier din Braşov. Primăria a câştigat 4,45 milioane de lei din locurile de reşedinţă dintre blocuri

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite