Programul „Perform baschet, un pas înainte“ debutează la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Calancea
Dan Calancea

Federaţia Română de Baschet începe derularea programului „Perform Baschet, un pas înainte", care se adresează, în primă fază, celor mai valoroşi sportivi născuţi în 1995 şi mai tineri (grupe de performanţă).

Activitatea se va desfăşura după un program anual, care însumează 56 de antrenamente unice, în cele nouă centre regionale stabilite de Biroul Federal: Bucureşti, Sibiu, Timişoara, Cluj, Iaşi, Galaţi Constanţa, Oradea şi Braşov.

Pentru fiecare regiune a fost nominalizat câte un coordonator zonal, care va colabora cu directorul de program, prof. Ion Nicolau, cu resurse umane cu vârste cuprinse între 14 ani şi 35 de ani.

Pentru Braşov, coordonatorul zonei este Dan Calancea (0722/391.352), iar selecţia de sportivi se face din cluburile care activează în judeţele Braşov, Prahova, Covasna şi Harghita.

Pentru zona Braşov, prima acţiune se va desfăşura în perioada 4-6 februarie 2011,  la care vor participa 25 de sportivi din Sf. Gheorghe, Miercurea Ciuc, Tg. Secuiesc, Ploieşti şi Braşov (Galactica, CSS Braşovia, CSU Cuadripol Braşov).
 
După prima acţiune vor rămâne 15 jucători selecţionaţi, cu care se va lucra până la sfârşitul programului.

Acţiunile se vor desfăşura în Sala de Sport a Colegiului Naţional de Informatică „Grigore Moisil", din Braşov, cu sprijinul conducerii Colegiului Naţional şi a Inspectoratului Şcolar al Judeţului Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite