Primăria Teliu, la un pas de a ajunge în stradă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clădirea Primăriei şi a Căminului Cultural din comuna Teliu au fost retrocedate fostului proprietar. În prezent, administraţia locală plăteşte chirie pentru cele două imobole, indispensabile comunictăţii locale.

Primarul comunei Teliu, Vasile Şerban, ne-a declarat că a făcut demersuri către Consiliul Judeţean Braşov şi către Guvern pentru a obţine fondurile necesare achiziţionării clădirilor, pentru că plata chiriei nu este o soluţie, fiind afectat bugetul localităţii.

„Am reuşit să ajungem la o înţelegere cu fostul proprietar. Iniţial, ne-a cerut 500.000 de euro, dar până la urmă a acceptat suma de 260.000 de euro. Din păcate, cu toate eforturile noastre şi în contextul în care anul acesta împărţirea banilor pe localităţi s-a făcut cum s-a făcut, suntem în imposibilitatea de a rezolva această problemă”, spune primarul Vasile Şerban.

Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, Claudiu Coman, a precizat că va discuta cu colegii din administraţia judeţeană, pentru a vedea ce soluţii sunt şi dacă pot fi găsite resurse bugetare, în contextul în care Guvernul a alocat judeţului nostru printre cele mai mici sume din ultimii ani.

Căminul Cultural din Teliu este un centru multifuncţional. Aici pot avea loc nu doar spectacole şi să fie organizate nunţi, dar mansarda a fost compartimentată şi sunt zece camere, destinate oaspeţilor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite