Preţul locuinţelor a scăzut cu 1,1% în Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Trendul se menţine pe o pantă descendentă de câteva luni bune şi în lipsa unor acţiuni concrete din partea cumpărătorilor, preţurile vor continua să scadă până la sfârşitul anului. Un factor decisiv în ceea ce priveşte evoluţia preţurilor în perioada imediat următoare va fi reprezentat de reacţia băncilor", a declarat Adrian Erimescu, directorul general imobiliare.ro.

Proprietarii de locuinţe noi din Bucureşti au redus preţurile solicitate cu până la 7% în luna septembrie faţă de august, în timp ce pe piaţa apartamentelor vechi scăderile au fost de maxim 4,2%, potrivit site-ului imobiliare.ro
În celelalte oraşe importante din ţară, respectiv Braşov, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Constanţa, preţurile s-au menţinut relativ constante în septembrie faţă de august, potrivit imobiliare.ro.

Astfel, în Timişoara, preţul mediu s-a redus cu 2%, în Constanţa cu 1,4%, iar în Braşov cu 1,1%. Cluj-Napoca reprezintă în continuare excepţia de pe piaţa imobiliară din România, aici înregistrându-se şi în luna septembrie o uşoară creştere de 0,5%. O uşoară creştere a preţurilor, de 1,1%, a fost remarcată şi în Iaşi în septembrie faţă de luna precedentă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri