Poliţia este chiriaşul rău platnic al Primăriei Braşov. Facturile la utilităţi se plătesc şi cu trei luni întârziere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia este somată să îşi plătească la timp facturile. FOTOArhivă.
Poliţia este somată să îşi plătească la timp facturile. FOTOArhivă.

Directorii unităţilor de învăţământ care au închiriat unele spaţii s-au plâns primăriei de chiriaşii care întârzie mult cu plata facturilor. Din cauza acestui fapt unităţile şcolare riscă să rămână fără utilităţi.

Printre chiriaşii care întârzie cu plata facturilor se numără şi Poliţia, respectiv secţiile 1 şi 5, care funcţionează în spaţii ce aparţin Colegiului Tehnic „Transilvania” şi Grădiniţei nr. 26. Consiliul Local a decis luna aceastea prelungirea contractelor de închiriere, dar a impus ca plata facturilor să fie plătită la zi.

„Poliţia, de exemplu, Secţia 5, achită facturile cu o întârziere de 3 – 4 luni. Toate facturile au însă, un termen scadent, şi dacă nu sunt plătite la timp risca şi grădiniţa să rămână fără curent sau gaz. Facem un apel ca şi Poliţia să îşi plătească la timp, mai ales că nu plătesc bani de chirie şi ar trebui să fie un exemplu de bună practică. În astfel de situaţii directorii de şcoli sunt nevoiţi să vină la Primărie să ceară bani în plus şi să facem tot felul de demersuri pentru ca să nu rămână fără utilităţi“, a precizat viceprimarul Răzvan Popa, citat de newsbv.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite