Pofta de bere ar putea să-i bage la închisoare pe doi braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Păgubitul s-a trezit cu necunoscuţii în casă Foto. Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov
Păgubitul s-a trezit cu necunoscuţii în casă Foto. Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov

Cei doi au intrat în casa unui braşovean, atraşi de două sticle cu bere pe care proprietarul le-a lăsat la vedere. Indivizii nu au putut fi scoşi din casă decât cu jandarmii. Pentru două sticle cu bere, ei sunt cercetaţi acum pentru violare de domiciliu.

Jandarmii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov au fost sesizaţi, azi-noapte, în jurul orei 00.50, că doi bărbaţi au intrat, fără drept, într-un imobil de la parterul unui bloc.

„Ajunşi la faţa locului, nu mică le-a fost mirarea jandarmilor, care au depistat două persoane care savurau berea proprietarului imobilului. Din cercetările de la faţa locului,  au fost identificaţi numiţii N.I.V. şi Ş.A.A. , ambii cu domiciliul Braşov, care au pătruns în imobil prin escaladarea ferestrei atraşi de mirajul celor două bidoane cu bere de pe masă. Cei doi, nu s-au lăsat înduplecaţi de rugăminţile proprietarului de a părăsi locuinţa, până la sosirea jandarmilor, care i-a condus pe cei doi la Secţia 4 de Poliţie, pentru luarea măsurilor legale", se precizează într-un comunicat de presă remis, azi, de Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov.

Fiindcă proprietarul locuinţei a depus reclamaţie, cei doi suspecţi urmează să fie cercetaţi pentru violare de domiciliu.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite