Patru membri ai Clanului Mogoşoaia, principalii suspecţi în cazul crimei din Bartolomeu UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei patru presupuşi criminali sunt rude prin alinanţă cu victima, omorâtă cu 13 lovituri de cuţit, joi seară, în faţa unui complex comercial din autogara Bartolomeu. Doar unul dintre ei şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

UPDATE 14 august

ora 17.43 Livius Mihalache, Marin Florin zis Niţă şi Marin Florin zis Ghică au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, noaptea trecut. Ei sunt cercetaţi sub acuzaţia de omor. Dumitru Vasile a primit mandatul de arestare încă de ieri după-amiază, fiind singurul care şi-a recunoscut fapta şi cel care a călătorit cu victima în autocar.

În cazul celorlalţi trei suspecţi, procurorii au făcut recurs, care se va judeca în această noapte. Şi suspectul care şi-a recunoscut fapta a făcut recurs la decizia magistraţilor. Cei patru presupuşi criminali sunt membri ai Clanului Mogoşoaia, tatăl împreună cu cei trei fii. Potrivit anchetatorilor, mobilul crimei a fost reprezentat de o ceartă între clanuri, care data de mai bine de opt ani.

Citeşte aici mai multe despre oribila crimă!

Întors din Franţa, bărbatul care a căzut sub loviturile de cuţit ale atacatorilor, s-a certat în autocar cu unul dintre suspecţi. Acesta şi-a chemat în autogara Bartolomeu fraţii şi tatăl special pentru a-l omorî pe bărbatul de 30 de ani.

Cei patru atacatori au tăbărât peste victimă cu o bâtă de baseball şi cu mai multe cuţite şi au dat unde au nimerit. În total, 13 lovituri de cuţit i-au adus moartea victimei.

image

Click pe imaginile de mai sus pentru a vedea o fotogalerie completa cu circul facut la spital si de la locul crimei!

Doar unul îşi recunoaşte vina

Surse judiciare ne-au declarat că, dintre cei patru suspecţi, doar unul recunoaşte oribila faptă. Şi asta pentru că toţi ceilalţi trei suspecţi, tatăl şi ceilalţi doi fraţi, au antecedente penale.

Nu l-am omorât eu, ci fiul meu. Ei s-au certat şi nu ştiu de ce", a spus tatăl când a ieşit de la audieri. Toţi cei patru presupuşi criminali riscă să petreacă până la 25 de ani în închisoare, pentru omor. Suspecţii au vârste cuprinse între 20 şi 41 de ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite