O femeie de 160 de kilograme a adus pe lume un bebeluş sănătos, la maternitatea din Sfântu Gheorghe

0
0
O femeie de 160 de kilograme din Covasna a născut un copil sănătos
O femeie de 160 de kilograme din Covasna a născut un copil sănătos

O covăsneancă de 160 de kilograme a adus pe lume, prin cezariană, un bebeluş, la maternitatea din Sfântu Gheorghe. Cei doi sunt bine şi au plecat acasă la 6 zile de la naşterea copilului

O femeie de 160 de kilograme a născut, cu bine, un copil la maternitatea din Sfântu Gheorghe. Micuţul are aproximativ 5 kilograme şi 59 de centimetri şi, în ciuda faptului că mămica suferă, printre altele, de diabet zaharat, bebeluşul este sănătos şi a putut pleca acasă alături de mama sa. 

Naşterea a fost una dificilă, din cauza afecţiunilor de care suferă femeia. Chiar dacă tânăra de 32 de ani nu se află la prima naştere, având acasă încă doi copii, operaţia cezariană a fost dificilă din cauza obezităţii de gradul III, de care suferă mama. Cu toate acestea, echipa de la Sfântu Gheorghe s-a descurcat foarte bine şi operaţia a decurs fără complicaţii. 

Echipa operatorie a fost una numeroasă, fiind necesară prezenţa a 3 medici primari ginecologi, un medic rezident, un medic primar ATI, un medic neonatolog şi alte 8 cadre auxiliare (asistente, moaşe, infirmiere). Mămica, originară din judeţul Covasna, a plecat acasă împreună cu bebeluşul, la numai 6 zile de la naşterea micuţului. 

Vă mai recomandăm:

Muntele, sărbătorit pe 14 septembrie în România. De ce spun salvamontiştii că muntele are viaţă

Autobuz transformat în hotel de lux pe roţi la Braşov. Cât costă o asemenea bijuterie şi cum se poate face FOTO VIDEO 

Mai multe - Braşov

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite