Marş al tăcerii în solidaritate cu victimele exploziei de la Vel Pitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Braşov nu este anunţat niciun protest pentru astăzi, doar un marş al tăcerii în semn de solidaritate cu victimele exploziei de la Vel Pitar.

19.10 Nici marşul tăcerii în memoria tânărului mort după explozia de la fabrica de pâine Vel Pitar nu a avut audienţă. Vreo 20 de persoane sunt la această oră, la mai bine de o oră de la momentul întâlnirii anunţat de organizatori.

18.25 La această oră, doar câteva persoane sunt în Piaţă Sfatului, în jurul fântânii arteziene, unde sunt aprinse candele în memoria victimelor de la incendiul din Clubul Colectiv din Bucureşti.

16.00 Nici duminică seară nu a fost anunţat vreun portest antisistem la Braşov, cu toate acestea 70 de persoane s-au adunat în Piaţa Sfatului.

Ora de întâlnire pentru marşul de protest este ora 18.00, la moara societăţii Şapte Spice, parte componentă a grupului de firme Vel Pitar, dar nu este anunţat niciun traseu. Singurul lucru la care fac apel organizatorii evenientului, pe Facebook, este să nu se scandeze nimic, manifestarea dorindu-se strict un marş al tăcerii şi să se vină cu candele.

Reamintim că joi seară, spre finalul meciului FC Braşov – CSM Rm. Vâlcea, a avut loc o explozie foarte puternică soldată în prima fază cu şase victime. Din păcate, una dinte acesea, un tânăr de 31 de ani, a decedat la Spitalul CLinic Judeţean de Urgenţă Braşov, din cauza rănilor foarte severe în zona craniană (a căzut într-un buncăr de la o înălţime de 15 metri, iar peste el s-a prăbuşit un planşeu).

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite