Marian Godină, ameninţat cu un briceag chiar de 1 Decembrie. De la ce a pornit totul şi cum s-a încheiat conflictul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul poliţist braşovean Marian Godină a avut parte de emoţii, duminică, 1 decembrie, când a fost pus într-o situaţie delicată de către un individ violent. Au urmat apoi alte probleme, total neaşteptate.

Marian Godină a povestit pe blogul său că se afla împreună cu un prieten la un magazin când a observat o femeie agresată de un bărbat. Godină şi prietenul său au intervenit în favoarea femeii, moment în care agresorul a scos un briceag şi un spray lacrimogen, ameninţându-i. În faţa noii situaţii, Marian Godină a sunat la 112, dar ceea ce a urmat avea să-i lase un gust amar. 

Nu numai că maşina Poliţiei nu a ajuns în timp util, dar cei doi - Godină şi prietenul său - au avut de-a face, conform spuselor sale, cu un poliţist arogant. 

„După maximum două minute, aşteptam să aud deja sirena maşinii de poliţie, mai ales că magazinul e unul foarte mare şi destul de aproape de secţia arondată. Nimic…”, a povestit Godină.

Întâlnirea cu poliţistul i-a lăsat o impresie şi mai proastă. Arogant, acesta l-a luat la rost pe prietenul lui Marian Godină şu s-a comportat total neprofesionist. „Claudiu (n.r.- prietenul lui Godină) i-a spus poliţistului „am şi filmat ceva, îţi arăt dacă vrei”. Atât i-a trebuit poliţistului. Să-i vorbească cineva per tu. Imediat i-a retezat-o, cu o viteză de reacţie de mii de ori mai mare decât cea cu care se deplasase spre eveniment. „-Eu v-am vorbit la persoana a doua!” s-a răstit el pe un ton arogant.Nu m-am putut abţine şi i-am zis că şi lui i se vorbise tot la persoana a doua şi că face o confuzie. Asta pentru că ar fi imposibil să te adresezi folosind o altă persoană. Miliţianul analfabet, vrând să fie şi fudul, dacă prost grămadă tot e, nu ştie că „dumneavoastră”, aşa cum avea el pretenţia să audă, e un pronume de politeţe. În plus, după ce stai 15 minute să-i aştepţi, să spună mersi că nu i s-a adresat lumea cu „bă”, care, de altfel, tot la persoana a doua e. Deci problema miliţianului era modul de adresare, aşa că l-am întrebat cum e posibil să vină după 15 minute când e vorba de o persoană care, în parcarea unui magazin aglomerat, ameninţă cu un cuţit. Cum e posibil să vină fără sirene şi girofar. Răspunsul m-a dat pe spate. Fiţi atenţi aici, omul a zis că nu merge cu sirene ca să nu atragă atenţia presei. Repet: „Nu mergem cu sirene să ne audă presa.” Apoi mi-a spus să las impresiile”, a relatat Godină.

Ulterior, poliţistul a legitimat persoanele implicate, precum şi un martor care declarase că a văzut când femeia fusese strânsă de gât, iar apoi a plecat.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite