Marea Evadare, un nou tip de distracţie la Braşov. Cum scăpaţi dintr-o cameră încuiată în 60 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurenţii trebuie sp evadeze descoperind indicii. FOTOFacebook
Concurenţii trebuie sp evadeze descoperind indicii. FOTOFacebook

Dacă vreţi să vă simţiţi ca un actor al unui film de acţiune, vreţi o zi de naştere mai specială sau vreţi să vă distraţi cu colegii atunci puteţi alege Mystery Rooms Escape Braşov. Aveţi la dispoziţie mai multe scenarii şi 60 de minute ca să descifraţi indicii şi să evadaţi dintr-o  încăpere.

Ideea unei astfel de distracţii a fost pusă în practică de un grup de braşoveni. „Ideea este originară din China, ei sunt mari amatori de astfel de jocuri. Noi am văzut prima dată la Budapesta şi a fost foarte interesant. Am pus în practică proiectul mai întâi la Bucureşti, iar apoi la Braşov. Puten la dispoziţie patru scenarii care de care mai interesante“, spune Bogdan Rotaru, unul dintre iniţiatorii proiectului.

Dacă vreţi să vă distraţi aveţi la dispoziţie patru camere. Fiecare evadare este altfel şi sunt grade diferite de dificultate. „En?gma nu are o povestea neapărat, dar în această încăpere mobilată nimic nu este ceea ce pare a fi. Nimic din ce este într-un fel în viaţa reală nu este aşa şi aici.  Legacy spune povestea bunicii care a lăsat o moştenire nepoţilor preferaţi, dar înainte a vedea ce aţi primit sunteţi puşi la încercare. Conspiracy este pentru grupuri mari de la 12 persoane în sus care sunt împărţite în două echipe. Concurenţii sunt răpiţi în Mexic şi trebuie să colaboreze pentru a evada. Trebuie să găsească căi de comunicare alternative, deoarece nu au la dispoziţie telefoane mobile. Journey este despre drumul unui prieten pentru în căutarea unei comori. Acesta este pe punctul să o găsească şi îşi cheamă cei mai buni prieteni pentru a fi alături de el la marea descoperire. Trebuie însă să descoperiţi traseul pe care el la urmat pentru a-l ajunge din urmă“, mai spune Bogdan Rotaru. 

Concurenţii au patru camere la dispoziţie

Participanţii la joc au 60 de minute la dispoziţie pentru a evada. Trebuie însă să rezolve puzzle-uri, ghicitori, să îşi testeze logica. Un pas greşit înseamnă automat blocarea. „Dacă vedem că se blochează atunci intervenim noi şi le putem da trei indicii suplimentare. Evadarea trebuie făcută într-o oră. Cei care obţin timpi foarte buni apar pe site-ul nostru ca într-un fel de clasament. Jocul se adresează tuturor. Am avut clase întregi de elevi în programul Şcoala Altfel, avem familii cu copii care astfel ajung să comunice foarte bine, avem foarte multe teambuilding-uri organizate de companii, dar şi petreceri pentru  o zi de naştere mai deosebită. Fiecare cameră are un anumit nivel de dificultate“, mai spune Bogdan Rotaru.

Distracţia porneşte de la 30 de lei  de persoană şi poate ajunge la 50 de lei înfuncţie de mărimea grupului şi camera aleasă. Accesul se face pe bază de rezervare telefonică. Toate detaliile le găsiţi pe site-ul companiei. 

Evadarea trebuie  să aibă loc în amxim 60 de minute
BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite