Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Verstea morţii Mădălinei Manole l-a găsit pe cunoscutul cântăreţ, Laurenţiu Cazan, la Braşov. Artistul este şocat de veste, însă este convins că toţi artiştii şi-ar dori uneori să îşi ia zilele, astfel că gestul Mădălinei nu l-a surprins foarte tare.

CITEŞTE ŞI:

Mădălina Manole a prezentat Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur" de la Braşov (VIDEO)

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

Cântăreţul Laurenţiu Cazan spune că Mădălina Manole a avut de ce să fie demoralizată. „Dacă mă gândesc la firea ei veselă, comunicativă, foarte puternică, este surprinzător şi şocant ce s-a întâmplat.  Dacă îmi amintesc că este vorba despre un mare om de scenă, artist, nu pot să nu mă gândesc că situaţia dezastruoasă a culturii româneşti o putea împinge spre un astfel de gest. Toţi artiştii sunt demoralizaţi de ceea ce se întâmplă, însă de la oricine mă aşteptam, dar nu de la ea. Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap, mai ales când vezi că adevăraţii artişti nu mai sunt căutaţi şi apreciaţi", a declarat Laurenţiu Cazan pentru „Adevărul de Seară“ Braşov.

„Dumnezeu nu face rating, doar Diavolul"

Artistul nu crede că se va afla vreodată adevăratul motiv pentru care Mădălina a plecat atât de repede dintre noi. „Există motive destule pentru ca oamenii să o ia razna, dar e mai bine să nu ştim ce i s-a întâmplat Mădălinei. E mai bine aşa, pentru că este vorba de intimitatea ei şi a familiei ei. Cu toate astea cred că presa se va băga foarte adânc în povestea asta şi va scoate la iveală toate nenorocirile pentru că Nu Dumnezeu, ci Diavolul face rating", mai adaugă artistul.

Citeşte mesajul de adio al Mădăline Manole!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite