Încă un Mall se va construi la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Korona Mall
Korona Mall

Polonezii de la Echo Investment, care au anunţat că vor dezvolta un centru comercial şi de distracţii în Braşov, scrie bzb.ro.

Investitorii vor ridica Mall-ul pe locul fostei fabric Fartec SA. Recenta compania a achiziţionat ultimii 9.000 de mp necesari dezvoltării proiectului.

„Achiziţionarea de terenuri suplimentare constituie o etapă crucială în dezvoltarea mall-ului Korona din Braşov. Terenurile achiziţionate vor face posibilă creşterea zonei închiriabile a centrului comercial şi de distracţii şi va contribui la creşterea atractivităţii zonei. Datorită acestei achiziţii, Korona va fi cel mai mare centru de cumpărături şi de distracţii pe timp de iarnă din municipiul Braşov. Finalizarea achiziţiei celor 9.000 de metri pătraţi a coincis cu încheierea negocierilor cu chiriaşul ancoră al mall-ului", a declarat Marcin Materny, director al Shopping Centre Department - Foreign Projects in Echo Investment, citat de bzb.ro.

Potrivit comunicatului, centrul comercial Korona este planificat a fi construit în prima jumătate a anului 2013, urmând a fi completat în ultimul trimestru din 2014.

Centrul comercial va avea o suprafaţă totală de 12.000 mp cu 38.000 mp suprafaţă închiriabilă, 130 de magazine, un centru de bowling, săli de cinema şi 1.300 de locuri de parcare. Echo Investment SA este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare şi investiţii cu capital polonez. În portofoliul companiei se află mai mult de 85 de proiecte în 27 de oraşe, cu o suprafaţă totală de peste 700.000 mp.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite