Încă trei membri ai Clanului Mogoşoaia arestaţi în dosarul crimei din Autogara Bartolomeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei fraţi, împreună cu tatăl lor, sunt cercetaţi pentru omor Foto: ADS
Cei trei fraţi, împreună cu tatăl lor, sunt cercetaţi pentru omor Foto: ADS

Cercetările au scos la iveală că la uciderea bărbatul de 30 de ani au contribuit şi Feraru Napoleon zis „Dionez"(27 ani), Dumitru Nicuşor zis „Decebal" (27 ani) şi Văduva Auraş zis " Luceafăr"(23 ani).

Citeşte aici cum a avut loc oribila crimă

„Cei trei sunt acuzaţi de omor calificat şi faţă de ei procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale. „În cauză s-a formulat propunere de arestare preventivă a celor 3 inculpaţi, Văduva Auraş fiind trimis în lipsă, întrucât se sustrage urmăririi penale, care a fost admisă de Tribunalul Braşov", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procurorul Monica Munteanu.

Crima a avut loc în data de 11 august. Întors din Franţa, bărbatul care a căzut sub loviturile de cuţit ale atacatorilor s-a certat în autocar cu unul dintre suspecţi. Acesta şi-a chemat în autogara Bartolomeu fraţii şi tatăl special pentru a-l omorî pe bărbatul de 30 de ani.  Cei patru atacatori au tăbărât peste victimă cu o bâtă de baseball şi cu mai multe cuţite şi au dat unde au nimerit. În total, 13 lovituri de cuţit i-au adus moartea victimei. Cei patru presupuşi criminali erau rude prin alianţă cu victima. Dumitru Vasile (24 de ani), Mihalache Livius (40 de ani), Marin Florin zis Niţă, (21 ani) şi Marin Florin zis Ghica (20 ani) au fost arestaţi preventiv pentru crima comisă în data de 13 august. Dintre cei patru suspecţi, doar unul şi-a recunoscut fapta.

Potrivit anchetatorilor, mobilul crimei a fost reprezentat de o ceartă între clanuri, care data de mai bine de opt ani.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite