Herbert Müller: „Nu sunt cârpa nimănui şi nu revin la Rulmentul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Herbert Müller este hotărât să nu revină la Rulmentul Foto: Arhivă
Herbert Müller este hotărât să nu revină la Rulmentul Foto: Arhivă

Chiar dacă a fost rugat de primarul Braşovului să se întoarcă la Rulmentul Braşov până la începutul săptămânii viitoare, antrenorul Herbert Müller a refuzat oferta edilului local.

Ca urmare a faptului că nu au la dispoziţie suficiente handbaliste pentru a se prezenta la meciul de sâmbătă, de la Reşiţa, oficialii formaţiei Rulmentul Braşov au încercat să-l readucă pe banca tehnică pe antrenorul neamţ. Acesta este în relaţii bune cu handbalistele care au refuzat să colaboreze cu Mariana Târcă.

În consecinţă, în această dimineaţă, Müller a fost sunat de primarul Braşovului, George Scripcaru, cel care l-a rugat pe tehnician să se ocupe de formaţie până la începutul săptămânii viitoare.

După lungi discuţii cu preşedintele Remus Cojocaru şi directorul sportiv Mircea Cucuian, Herbert Müller a declinat oferta, iar de pregătirea echipei se va ocupa Mariana Târcă, cea care va conduce primul antrenament în această seară, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor.

Nu sunt cârpa nimănui şi nu intenţionez să revin pe banca Rulmentului. Ieri am fost anunţat că se renunţă la serviciile mele şi fiecare merge pe drumul lui. Sunt om de cuvânt, am onoare şi nu las capul plecat în faţa nimănui.

Am muncit mult în ultimele luni, în condiţii grele, iar acum nu mă schimb după cum bate vântul. 100 % nu revin la Rulmentul Braşov şi punct. Pentru mine, Rulmentul este un capitol încheiat", a precizat Müller.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite