Handbal: Jucătorii de lot naţional, aproape de un acord cu Dinamo Municipal Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru şi Răzvan Farcaş, Silvian Amihăiesei şi George Cântec, legitimaţi la Rom Cri Braşov, au fost convinşi să semneze contracte de joc cu nou-înfiinţata grupare Dinamo Municipal Braşov, iar ultimele detalii se vor pune la punct până la finalul săptămânii.

Cu mai puţin de trei săptămâni înainte de startul Ligilor Naţionale de handbal feminin şi masculin, Rulmentul Braşov şi SCM Dinamo Municipal Braşov vor susţine zilele acestea câteva partide amicale.

Astfel, Dinamo Municipal a plecat, astăzi, într-un turneu la Arad, acolo unde vor întâlni pe CSM Bucureşti, CSM Satu Mare şi HC Arad. Din 13 august, braşovenii vor lua parte la un turneu de pregătire care va avea loc la Turda.

Sunt şanse mari ca antrenorii Eliodor Voica şi Vasile Curiţeanu să se poată baza pentru sezonul viitor şi pe jucătorii de lot naţional Alex Farcaş, Răzvan Farcaş, Silvian Amihăiesei şi George Cântec, aceştia alegând să rămână la noua grupare SCM Dinamo Municipal Braşov.

Doar înţelegere verbală

Am acordul lor verbal, eu îmi doresc ca ei să continue la noua grupare, ei vor acest lucru, dar este important ca jucătorii să fie doriţi şi de Dinamo. În acest sens, până joi trebuie să punem la punct unele detalii cu cei de la Dinamo.

În cazul în care nu ne vom înţelege, este posibil ca cei patru, plus alţi 2-3 jucători de la Rom Cri Braşov, să fie redirecţionaţi către alte echipe. Nu-mi doresc asta, dar trebuie să se înţeleagă că handbaliştii de la Rom Cri nu pot continua în orice condiţii la Dinamo Municipal", a declarat patronul formaţiei Rom Cri Braşov, Bogdan Munteanu.

Pot deveni liberi de contract

În plus, cei patru jucători de lot naţional, Alex şi Răzvan Farcaş, Silvian Amihăiesei şi George Cântec şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, iar în cazul în care nu li se vor achita o parte din restanţe până pe data de 16 august, aceştia se vor putea transfera gratis la orice formaţie din Liga Naţională.

Pregătiri şi la Rulmentul

În altă ordine de idei, Rulmentul Braşov va participa şi ea, la finalul săptămânii, la un turneu de pregătire la Sfântu Gheorghe. Apoi, în perioada 20-21 august, „rulmentistele" vor lua parte la cea de-a IX-a ediţie a turneului „Trofeul Maramureş".

Rulmentul va întâlni la această competiţie grupări precum HCM Ştiinţa Baia Mare, Dunaffer (Ungaria) sau ZRK Cock (Serbia). Liga Naţională de handbal masculin va începe pe data de 5 septembrie, iar fetele vor debuta o zi mai devreme.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite