FOTO VIDEO Incendiu devastator la o casă din Moieciu. Şase autospeciale au intervenit, însă construcţia a fost distrusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii braşoveni au fost alarmaţi miercuri, 17 octombrie, în jurul prânzului, după ce acoperişul unei case cu două niveluri din localitatea braşoveană Moieciu de Jos a luat foc.

Spre incendiu s-au deplasat 6 autospeciale de pompieri de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Moieciu, Bran şi Râşnov. De asemenea, în zona a mai fost mobilizată şi o autospecială cu scară, dar şi un echipaj SMURD.

Construcţia era din lemn, astfel că focul s-a propagat foarte repede la întreaga locuinţă, astfel că aceasta a ars ca o torţă. În totalitate, incendiul a mistuit o suprafaţă de 100 de metri pătraţi.

Proprietara a suferit un atac de panică

„S-a reuşit localizarea incendiului înainte ca acesta să se extindă la o casă din lemn din imediata apropiere, însă focul s-a dezvoltat şi propagat la întreaga locuinţă cu repeziciune. Incendiul s-a manifestat cu flăcări violente, iar materialul lemnos a contribuit la propagarea sa la întreaga locuinţă”, a precizat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov. Nu s-au înregistrat victime, însă proprietara a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de ajutorul medicilor de la SMURD.

Citeşte şi:

Incendiu violent la Stupini. Trei case au luat foc

Incendiu de vegetaţie pitică la Crizbav

Casă făcută scrum în Moieciu

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite