FOTO Cel mai mare Mall din Transilvania îşi deschide porţile pe 26 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coresi Shopping este cea mai mare mare investiţie a Braşovului din ultimii cinci ani. Grupul Auchan a investit în mallul care este şi un adevărat centru de distracţii de 60 de milioane de euro.

Coresi Shopping este primul mall care se deschide la Braşov după o pauză de mai bine de şapte ani. Centrul comercial a fost ridicat pe platforma fostei uzine Tractorul.

Printre firmele care au închiriat deja spaţii se numără: H&M, iStyle, Apple Premium Reseller, Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho, Mim, Kenvelo, Tom Taylor, Time Out, Lee Cooper, Brioche Doree, Flanco, Decimas, Sabrini, Yves Rocher, MOA, Arsis - Vodafone, Inmedio şi Sensiblu, unele branduri fiind în premieră la Braşov.

Pe lângă magazine, mallul va avea şi săli de jocuri şi spaţii de distracţie pentru cei mici. Un element inedit va fi reprezentat de cele patru piaţete care vor purta nume distincte, unde vizitatorii îşi pot petrece timpul liber. Fiecare piaţetă va avea o destinaţie diferită, dar dezvoltatorii vor să menţină suspansul până la deschidere. Au dezvăluit însă că una dintre ele va fi dedicată evenimentelor de tip concerte sau piese de teatru.

Zona de food-court – 3.500 de metri pătraţi

Un alt element inedit este zona destinată cinematografelor, care se întinde pe 3.200 de metri pătraţi şi care va reuni opt săli digitale, parte dintre ele multifuncţionale, putând fi transformate în săli de conferinţe, de teatru sau de recepţii.

Zona de food-court, adevărată ancoră a centrului, reprezintă peste 10% din suprafaţa totală a galeriei comerciale, cu 3.500 de metri pătraţi şi 1.000 de locuri la mese. Zonele de fast-food, slow-food, bar şi lounge au fost gândite pentru crearea unei atmosfere în care clienţii să se regăsească oricare ar fi aşteptările lor.

Pe lângă spaţiile interioare rezervate petrecerii timpului liber, în zona exterioară, Coresi va pune la dispoziţia vizitatorilor săi 30.000 mp spaţii verzi. Un alt punct de atracţie va fi Cetatea Meşteşugarilor care va fi amplasată pe esplanada din faţa centrului comercial. Aici vor fi ridicate cabane care vor găzdui atelierele artizanilor. Spaţiile vor fi puse gratuit la dispoziţia meşteşugarilor braşoveni, fie ei sticlari, pielari, bijutieri, olari sau producători de arme.

Recomandări pe aceeaşi temă

Mini Mall într-o clădire istorică de pe Republicii

FOTO Marile Uzine ale Braşovului au fost demolate pentru a face loc mall-urilor

FOTO Braşov, oraşul mallurilor. De la oraş industrial la unul de consum

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite