Focul a pus stăpânire pe Cetatea Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectaolul de pe Cetate a fost extraordinar. FOTOAndrei Paul.
Spectaolul de pe Cetate a fost extraordinar. FOTOAndrei Paul.

Braşovenii şi turiştii au asistat cu sufletul la gură la mai multe demonstraţii cu făclii aprinse şi la lupte înflăcărate. Turnirul de pe Cetate se încheie în această seară cu o nouă demonstraţie spectaculoasă de la ora 21.30.

Braşovenii şi turiştii care merg astăzi în cetate pot vedea demonstraţii din partea Cavalerilor Cetăţilor Bârsei, spectacole, jonglerie cu foc şi o expoziţie armură şi arme.

Aseară după căderea întunericului, focul a pus stăpânire pe cetate. Cavalerii s-au luptat cu torţe, iar maeştii în mânuirea focului au făcut demonstraţii pe cât de spectaculoase, pe atât de periculoase.

Spectatorii au stat cu sufletul la gură pe toată durata spectacolului. „A fost extraordinar. Au o îndemânare şi un curaj imens. Este prima dată când văd aşa ceva. Şi decorul din Cetatea Braşovului este superb“, a spus Marian Raţă, din Galaţi.

„Super tare, e tot ce pot să spun. Copiii s-au distrat extraordinar. O atmosferă superb, par eram în altă lume. Şi costumele şi spectacolul, totul a fost authentic. Bravo Braşov“, a spus Mircea Rotaru, din Bucureşti.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite