Doi sportivi de la Dinamo Braşov au fost condamnaţi pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:brasovultau.ro
Foto:brasovultau.ro

Daniel Brata şi Valentin Radu au fost condamnaţi de Tribunalul Bihor, la câte patru ani de închisoare cu executare. Sentinţa nu este definitivă.

Potrivit Mediafax, în noaptea de 12 spre 13 iunie anul trecut, cei doi au agresat un tânăr orădean în faţa unui club. Victima, Adrian Popa, de 24 ani, a ajuns la spital cu multiple fracturi în zona toracelui şi trei fracturi ale cutiei craniene, iar în urma complicaţiilor a rămas cu o infirmitate permanent.

Foto:brasovultau.ro

„ Instanţa a dispus condamnarea ambilor sportivi la câte patru ani de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi pe o durată de doi ani după executarea pedepsei principale", a declarat Mirela Popa, expert relaţii publice din cadrul Tribunalului Bihor, citată de Mediafax. Potrivit sursei citate, cei doi au fost obligaţi să plătească toate cheltuielile spitaliceşti ale victimei, în sumă de 7.488,38 de lei, daune materiale în valoare de 6.489,08 lei, suma de 70.000 de euro, reprezentând daune morale.

Hotelurile din staţiunile montane vor scădea tarifele cu până la 5% începând de anul viitor, iar preţurile pachetelor în perioada sărbătorilor de iarnă vor rămâne la nivelul anului trecut, a declarat pentru MEDIAFAX Dragoş Răducan, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite