Doi şoferi beţi criţă au provocat două accidente de circulaţie. Unul a dărâmat doi stâlpi, iar altul a făcut praf o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambii şoferi erau băuţi. FOTOArhivă.
Ambii şoferi erau băuţi. FOTOArhivă.

Cele două accidente s-au pretrecut azi-noapte pe două artere principale din Braşov. Ambii şoferi care au provocat accidentele erau băuţi şi s-au ales cu dosar penal.

Primul accident s-a petrecut pe bulevardul Gării. Un şofer de 22 de ani nu s-a asigurat când a intrat în giratoriului de la intersecţia cu bulevardul Victoriei  şi a intrat în plin într-o altă maşină care circula regulamentar. La testarea cu etilotestul, şoferul vinovat avea o concentraţie de 0,89 mg/l alcool în aerul expirat.

Al doilea accident s-a petrecut pe Calea Bucureşti. Un şofer de 28 de ani a pierdut controlul maşinii şi a intrat frontal în doi stâlpi metalici de iluminat pe care i-a rupt. La testarea cu etilotestul, şoferul vinovat avea o concentraţie de 0,91 mg/l alcool în aerul expirat.

Ambii şoferi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov, unde le-au fost recoltate probe biologice. Amândoi s-au ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolile şi trebuie să plătească toate pagubele cauzate. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite