Doi bebeluşi de numai două luni au ajuns la spital cu arsuri pe corp după ce au fost neglijaţi de părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţii, o fetiţă şi un băieţel, sunt gemeni şi la ora actuală se află internaţi la Spitalul de Pediatrie Braşov. Părinţii lor mai au cinci copii acasă şi de-abia au din ce trăi.

Bebeluşii au ajuns la spital la mijlocul lunii decembrie. Ei aveau mai multe arsuri în zona genitală şi pe picioruşe după ce părinţii i-au lăsat nespălaţi zile întregi. În urma îngrijirilor medicale, micuţii se simt mai bine, iar mâine fetiţa va fi externată.

„Ea va fi încredinţată unui asistent maternal, în timp ce băieţelul va mai rămâne în spital. După ce preluăm fata şi dosarul ei, vom sesiza Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie. În acelaşi timp desfăşurăm şi o anchetă socială la familia copiilor şi în funcţie de rezultat se vor lua măsurile legale care se impun", a spus  directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov, Gheorghe Durna.

Părinţii gemenilor locuiesc în localitatea Crihalma şi de-abia au din ce trăi. Ei mai au acasă încă cinci copii, iar cel mai mare, o fată în vârstă de 12 ani, nu are nici măcar certificat de naştere.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite