Crimă oribilă la Făgăraş UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost omorât în propria locuinţă de tovarăşul său de pahar.

12 august 2010

19.26 Vasile Predescu este principalul suspect în cazul omorului de miercuri seară. Criminalul a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei Tribunalului Braşov cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Update ora 15.00

Un localnic în vârstă de 48 de ani a fost omorât cu mai multe lovituri de cuţit în propria locuinţă de tovarăşul său de pahar, de 36 de ani, cu care consumase în prealabil băuturi alcoolice. Potrivit poliţistilor, crima s-a petrecut în noaptea de 9 spre 10 august, când victima, Dorin Făgăraşan, a invitat la el acasă mai mulţi prieteni, la un păhărel. Printre cunoscuţi se afla şi agresorul, Vasile Predescu. După ce au băut spirt medicinal, Dorin Făgărăşan şi Vasile Predescu s-au luat la ceartă.

Nervos şi cu minţile întunecate de alcool, Predescu a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi l-a înjunghiat pe tovarăşul său de mai multe ori, în zona toracică şi abdominală. După incident, agresorul a pus cuţitul în mâna victimei şi a fugit, abandonându-şi amicul pe pardoseala din dormitorul casei. Din cauza hemoragiei externe, victima a decedat.

Suspectul, reţinut în casa unui amic

„Cadavrul a fost găsit miercuri seară, de un cunoscut al victimei, care a anunțat Poliția. După numai o oră de la sesizare, polițiștii l-au identificat și reținut pe suspectul din acest caz, în timp ce dormea în locuința unui amic. Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale, sub îndrumarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi. Vasile Predescu va fi prezentat, azi, Tribunalului Braşov, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Din primele informaţii, între victimă şi agresor ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool.

Poliţiştii au declanşat o anchetă, iar suspectul şi-ar fi recunoscut fapta.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite