Concurs pentru elevi: „Cu viaţa mea apăr viaţa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre probe a fost parcurgerea unui circuit cu masca pe figură FOTO ISU Braşov
Una dintre probe a fost parcurgerea unui circuit cu masca pe figură FOTO ISU Braşov

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a organizat astăzi un concurs pentru elevi - „Cu viaţa mea apăr viaţa”. Competiţia s-a desfăşurat pe două categorii de vârstă: clasele 5-8 şi 9-11.

 Concursul a constat într-o probă teoretică şi două probe practice: transportul asistat al unui accidentat pe targă, pe o distanţă de 50 de metri, şi deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole.

„Scopul este de a determina adoptarea comportamentului adecvat şi cunoaşterea modului de acţiune în cazul producerii unor situaţii de urgenţă., precum şi formarea spiritului de solidaritate şi implicare individuală sau în echipă, dar şi dezvoltarea capacităţii de percepţie a protecţiei civile”, a precizat cpt. Cipran Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

La licee pe primul loc s-a clasat Colegiul Tehnic Simion Mehedinţi din Codlea, urmat de Liceul Grigore Antipa şi locul trei liceul „Traian Bărbat” din Victoria.

La gimnaziu, topul a fost deschis de Şcoala din Ghimbav, locul 2 Şcoala generală nr. din Codlea, iar locul 3 Colegiul Naţional Unirea.Foto & Video - ISU Braşov

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite