Articol publicitar

Cât de definitivă este epilarea definitivă? Tertip de marketing sau adevăr?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Te-ai întrebat adesea cum e cu epilarea definitivă, poate chiar ai încercat-o însă nici acum nu îţi este clar cât este de eficientă, dacă sau cât este de periculoasă şi mai ales cât este de " definitivă”. Aici vei găsi informaţie utilă cu cele mai frecvente întrebări.

Cum functionează epilarea definitivă?

Epilarea definitivă, denominată şi "epilare progresiv definitivă" este actualmente dovedită că varianta cea mai eficientă pentru oricine doreşte să scape de părul nedorit dacă şi numai dacă este realizată cu aparatură omologată, putându-se controla de către operator parametrii legaţi de intensitate, lungime de undă, nanometrii, etc. Trebuie să se ţină cont de caracteristicile fiecărei persoane în parte şi ideal ar fi că înainte de a începe un tratament de epilare permanentă să soliciţi o consultaţie gratuită în care să ţi se explice întreaga procedură şi să fii informat cu privire la preţuri tratament epilare definitivă, durata tratamentului, pregatirea pielii pentru epilare definitivă, ş.a.m.d..

Principiul de funcţionare al epilării definitive este cât se poate de simplu: lumina laser strabăte firul de păr (în piele, nu în suprafaţă) ajungând la rădăcina acestuia şi distrugând-o. Este esenţială calitatea laserului cât şi persoana care realizează tratamentul (trebuie avut mare grijă, epilarea definitivă nu trebuie să afecteze în niciun fel pielea!)

Riscuri epilare definitivă

Iată ce se poate intampla în cazul în care tratamentul este realizat neprofesionist "pe genunchi" cu echipamente neomologate (le poţi recunoaşte prin oferte tip "orice zonă 30 euro/99 lei, etc.): arsuri la nivelul pielii pe zona tratată şi a ţesuturilor înconjurătoare, cicatrici permanente şi tot ce poate deriva de aici. În schimb dacă aparatura este medicală (tratamentul nu trebuie realizat neaparat de medici, important este să fie personal specializat in epilare definitiva atunci riscurile sunt reduse la 0.

image

Epilare cu laser sau cu IPL

Pentru cei ce nu lucrăm în domeniu termenii pot suna destul de pretenţios şi dificil de înţeles, însă în realitate nu este chiar aşa. Iată de ce: ambele sisteme utilizează principiul luminii care foloseşte firul de păr din piele că pe o conductă ajungând la rădăcina acestuia pe care o distruge nemailăsând că din ea să crească alţi foliculi piloşi. În timp ce laserul are o lumină concentrată, concentrică, IPL-ul (lumina intens pulsată) are un spectru de lumină mai larg. Ce inseamna asta? Că anumite fire de păr au nevoie de o frecventa şi lungime de unda şi altele de alta. La unele persoane funcţionează mai bine laserul, la altele IPL-ul iar la majoritatea combinarea lor. De aceea este ideal să căutaţi o clinică  unde tratamentul să îmbine ambele metode pentru rezultate maxime.

image

Este epilarea definitivă inghinală periculoasă?

Aşa cum spuneam şi mai înainte singurul lucru periculos când alegem un tratament de epilare cu laser este că nu se realizează corect, cu aparatură de provenienţă îndoielnică şi de către neprofesionişti. Clinica Depilfin din Braşov spre exemplu este renumită ca una dintre cele mai bune din ţară în ceea ce priveşte succesul tratamentelor. “epilare definitivă inghinal şi axile" este pachetul cel mai căutat atât de femei cât şi de bărbaţii care doresc să elimine definitiv problemele cu părul mai ales pe zone aşa de delicate. La acest centru nu numai că se îmbină atât laserul cât şi IPL-ul (o metoda bună de a selecta unde să îţi faci tratamentul este să intrebi dacă au şi laser acolo unde vrei să mergi) dar aparatura este cea mai modernă existentă în lume în acest moment. Există ce se numeste "turism estetic", clienţi din toată ţară merg la acest centru profitând de vizita la centru pentru a se relaxa în frumosul oraş de munte.

 Preturi epilare definitivă

Tarifele la epilare definitivă variază în funcţie de mai mulţi factori enumeraţi şi mai sus: calitatea aparaturii, specializarea personalului, locaţie, etc. Procedura nu este foarte ieftină, vorbim totuşi despre un tratament definitiv care trebuie ales cu mare grijă:  când este prea ieftin, de obicei ceva nu este în regulă, produse tip “China” fiind experimentate pe pielea noastră!

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite