Campionatul Naţional de Majorete este în weekend la Râşnov.900 de copii participă la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majorete din toată ţara vor face spectacol sâmbătă pe pietonalul din centrul istoric din Râşnov. Trupa locală de majorete este favorită la câştigarea titlului naţional pentru a patra oară.

Evenimentul va reuni 57 de echipe de majorete care vor demonstra într-un concurs-spectacol inedit frumuseţea şi graţia acestei forme de exerciţiu fizic. Anul acesta au fost introduse secţiuni noi de concurs şi categorii de vârstă, iar limitele de timp pentru echipe au fost schimbate. Aproximativ 900 de copii sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment. Spectacolul începe sâmbătă la ora 9.00 pe pietonalul din centrul istoric din Râşnov. 

Echipele prezente sunt din: Abrud, Alba-Iulia, Alexandria, Baia-Mare, Bistriţa-Năsăud, Bucureşti, Buzău, Câmpeni, Câmpia-Turzii, Cluj-Napoca, Floreşti, Focşani, Giurgiu, Gherla, Moldoviţa, Panciu, Ploieşti, Pucioasa, Râşnov, Reşiţa, Sulina, Slobozia, Târgovişte, Zalău.

Campionatul este organizat de AMR (Asociaţia de Majorete din România), Asociaţia Club Sportiv Olimpic Cetate Râşnov şi Primăria Râşnov. „Am susţinut încă de la început evoluţia acestui nou sport la noi în oraş, cât am fost presedintele Clubului Sportiv Olimpic Cetate Râşnov, şi voi rămâne alături şi pe viitor promotorilor şi practicanţilor acestei activităţi fizice. Mă bucur că secţia noastră de cheerleading are peste 50 de copii din Râşnov pe 3 categorii de vârstă şi se pare că din ce în ce mai mulţi vor să facă pasul spre acest sport interesant” a declarat vicperimarul oraşului Râşnov, Liviu Butnariu,

„Sunt bucuros că din nou am avut susţinerea Primăriei şi a Consiliului Local pentru a organiza acest frumos spectacol de culoare şi mişcare la noi în oraş. Sper ca vremea să ţină cu noi să nu fim nevoiţi să fugim la Sala Sporturilor din Braşov“ a spus şi Cătălin Nan, organizatorul evenimentului.

Echipa de majorete din Râşnov este favorită la titlu şi are în palmares numeroase performanţe. În 2014 a participat la competiţia naţională “Cheerleading” cu trei echipe, la trei categorii de vârstă: cadete, juniori şi seniori şi a reuşit o performanţa deosebită, câştigând locul I la toate cele trei categorii.

Trupa de la Braşov mai are în palmares două titluri de campioni naţionali, un titlu de campioni balcanici, şase locuri I la diverse concursuri şi o prezenţa în semifinala Românii au Talent. Majoretele de la Râşnov au participat la emisiunea România Dansează.
 

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite