Campanie de sterilizare a câinilor, la Zărneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Asociaţiei „Milioane de Prieteni, preşedintele Asociaţiei BMT din Germania şi primarul din Zărneşti s-au întâlnit, azi, pentru a discuta despre campania de castrare iniţiată în localitate, dar şi despre înfiinţarea unui azil de câini la Zărneşti.

Campania de castrare şi înregistrare a animalelor a început de luni şi se va încheia sâmbătă. Acţiunea nu se va opri aici.„ Noi mergem regulat la Zărneşti şi sunt foarte mulţi câini care au stăpân şi sunt lăsaţi să se plimbe singuri pe stradă", a spus Cristina Lapis, preşedinta Asociaţiei „Milioane de Prieteni".

Mâine, Consiliul Local ar urma să aprobe şi o hotărâre prin care proprietarii vor fi obligaţi să-şi castreze animalele, indiferent daca sunt sau nu de rasă şi să îi înregistreze. În cazul în care refuză, proprietarii vor fi nevoiţi să plătească o taxă la Primărie.

Tot la întâlnirea de azi s-a luat luat în discuţie şi un proiect de înfiinţare a unui azil canin la Zărneşti. „Vrem ca acest azil să fie şi un centru educaţional pentru copii, în care aceştia să vină să vadă cum se îngrijesc câinii şi să-şi plimbe. Intenţionăm să deschidem şi o clinică veterinară, iar cei care doresc să îşi sterilizeze animalele pot veni aici, unde vor beneficia de preţuri mai mici", a mai spus Cristina Lapis. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite