Braşov: „Playboy în timpul liber“, la Centrul Cultural Reduta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Lupescu, Valeria şi Virgil Ogăşanu în piesa „Playboy în timpul liber“
Diana Lupescu, Valeria şi Virgil Ogăşanu în piesa „Playboy în timpul liber“

Centrul Cultural Reduta găzduieşte luni, de la ora 19.00, la piesa de teatru „Playboy în timpul liber" de Aleksandr Galin, un spectacol despre nevoia de iubire şi teama de singurătate.

„Playboy în timpul liber" este o comedie romantică şi spumoasă, despre dragoste şi deziluzie, despre speranţă şi deznădejde, despre singurătate şi nevoia de tandreţe.

Aleksandr Galin ţese cu umor, ironie şi căldură întâlnirea a trei personaje. Cei trei, care nu mai sunt la prima tinereţe, îşi dezvăluie destinele, oscilând între râs şi plâns, între deznădejde şi speranţă, între disperare şi împăcare sufletească.

Sirena este o femeie simplă, „sufletistă", plină de temperament, implicată în afaceri imobiliare, iar Victoria este tipul intelectualei fine, timide, neîmpăcată cu ideea că soţul a părăsit-o, mereu în căutarea unei fericiri ce pare că o ocoleşte.

Distribuţia piesei este alcătuită din actorii: Diana Lupescu, Virgil şi Valeria Ogăşanu, iar regia şi scenografia aparţin Dianei Lupescu.

Spectacol apreciat de public

„Playboy în timpul liber" a primit Premiul pentru cel mai bun spectacol în cadrul Festivalului VEDETEATRU, ediţia 2009 atât din partea Juriul de specialitate, cât şi din partea Juriul publicului.

Diana Lupescu a fost laureată cu Premiul pentru cea mai bună actriţă în cadrul Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi (octombrie, 2009).

În plus, spectacolul a fost jucat de două ori în Germania, unde a fost prezentat cu mare succes la Koln, Frankfurt, Stuttgart, Nurnberg şi Ausburg.

Biletele se pot cumpăra de la sediul Centrului Cultural Reduta, iar preţul acestora variază între 30 şi 50 de lei. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite