Braşov: Coduri de bare pentru cadidaţii la posturi în învăţământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Securitate sporită la examenul de titularizare de anul acesta. La intrarea în sală, candidaţii vor primi un autocolant asemănător codurilor de bare de pe produse, care va conţine numele şi codul numeric personal.

CITEŞTE ŞI:

Doi candidaţi au fost prinşi cu fiţuici la examenul de titularizare

Vor fi 10 etichete autocolante pentru fiecare aspirand la un post la catedră, care vor fi lipite pe fiecare coală de examen parcursă de candidat.

Vom primi şase aparate, care vor detecta numele şi codul numeric personal al candidatului. Autocolantele sunt personalizate, astfel încât cel care corectează să nu ştie a cui este lucrarea. Candidaţii vor primi câte 10 autocolante, pe care le vor lipi pe fiecare foaie de examen", a declarat Dorel Agache, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Lucrări scanate ca în supermarket

Lucrările vor fi corectate în centre de evaluare, iar apoi scanate pentru a dezvălui identitatea candidaţilor. În acest an, la titularizare sunt scoase la concurs doar 39 de posturi titularizabile şi alte 752 de catedre pentru suplinitori, pentru care s-au înscris 1136 de candidaţi.

Cei care nu reuşesc să ia concursul au şansa de a ocupa posturi de suplinitori. Numărul posturilor din învăţământ este mult mai mic decât anul trecut, când erau vacante 910 catedre, dintre care 350 de posturi au fost titularizabile în şcolile din judeţ.

Emoţiile concursului încep de mâine.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite