Biblioteca Vie a adunat peste 700 de cititori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit organizatorilor, până azi, la ora 14.00, aproximativ 750 de braşoveni şi turişti au intrat pe porţile Bibliotecii Vii şi au „citit" 65 de cărţi vii.

Acestea le-au împărtăşit curioşilor experienţele lor de viaţă, le-au mărturisit cum este să creşti într-o comunitate de rromi, cum este să trăieşti cu o dizabilitate, ce înseamnă viaţa unui avocat sau ce presupune viaţa unui sportiv de performanţă.

Participanţii au vorbit despre creaţie şi creativitate cu un artist, despre risc si aventura cu un cascador sau un criminalist, despre greşeală şi regret cu un deţinut, despre aer curat şi copaci cu un ecologist sau despre vindecare şi împăcare cu un terapeut. Potrivit organizatorilor, printre cele mai „citite" cărţi s-au numărat deţinutul, actorul, avocatul, ateul, enduro, yoghinul sau gay-ul.

Biblioteca Vie s-a desfăşurat la Centrul Cultural Reduta, în perioada 20-22 mai, şi a fost organizată de Asociaţia de Servicii Sociale Scut, cu sprijinul Asociaţiei House of Angels şi Centrul Cultural Reduta.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite