Accident spectaculos la intersecţia Vlahuţă cu Hărmanului. Un autoturism s-a răsturnat în urma unei coleziuni cu o ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs la intersecţia Vlahuţă cu Hărmanului. FOTOSimona Suciu.
Accidentul s-a produs la intersecţia Vlahuţă cu Hărmanului. FOTOSimona Suciu.

Ambulanţa avea sirena pornită în momentul în care a intrat în sensul giratoriu. Un autoturism nu a oprit şi a fost lovit în plin. S-a răsturnat în rondul cu flori din intersecţie.

Primele cercetări arată că şoferul autoturismului nu a oprit la semnalele acustice ale ambulanţei şi şi i-a tăiat calea. Şoferul ambulanţei nu a mai avut timp să facă nicio manevră şi a lovit autoturismul care s-a răsturnat pe rondul cu flori din intersecţie. La faţa locului au sosit în câteva minute un echipaj de la descarcerare şi unul de la SMURD să acorde ajutor victimelor. Din primele informaţii nicio persoană nu a fost rănită grav. Şoferul vinovat de accident, un tânăr de 19 ani, s-a ales cu câteva zgârieturi şi nu a avut nevoie de spitalizare. Din fericire în ambulanţă nu se afla niciun pacient.

„Eram în parc la joacă cu copilul şi am auzit sirenele unei ambulanţe. M-am întors să văd de unde vine şi s-a auzit imediat o bubuitură extrem de puternică. Atunci am văzut autoturismul răsturnat. Nu a acordat prioritate ambulanţei şi a intrat în giratoriu fără să se asigure“, a spus un martor al accidentului.

Poliţiştii au demarat şi ei o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de accident. 

Accident Vlahuţă
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite