Accident pe DN13 cu 7 victime - şoferul vinovat fugea de o patrulă a Poliţiei UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer urmărit de poliţie a reuşit să creeze un grav accident pe DN 13. Şapte persoane, printre care şi o fetiţă de şase ani, au ajuns la spital.

ora 18.25 Un tânăr de 27 de ani care se întoarcea din Italia, însoţit de alţi trei prieteni, a făcut o depăşire neregulamentară la intrare în Pădurea Bogăţii. Şoferul, care se deplasa spre Braşov, a fost la un pas de a lovi maşina unui echipaj de poliţie, care circula pe contrasens. Poliţiştii au pornit imediat în urmărirea şoferului, însă nu au reuşit să oprească autoturismul. „Şoferul a intrat în continuare  mai multe depăşiri neregulamentare, pe o porţiune de 16 kilometri, de la locul în care a fost văzut de poliţişti. Echipajul poliţiei nu a reuşit să îl oprească pe şofer, iar maşina acestuia a ieşit la un moment dat din câmpul vizual al poliţiştilor. Efectuând o altă depăşire pe linie continuă a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar pe contrasens", a explicat Cosmin Giosanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov.

image
image

Martorii impactului au sunat imediat la 112. „Mă apropiam de locul impactului şi am fost semnalizat de un echipaj de poliţie. Salvările au venit foarte repede şi au acordat îngrijiri victimelor", a declarat Cristian Tănase, un şofer aflat în trafic.

image

În urma accidentului, şoferii celor două maşini, o fetiţă de şase ani şi alţi patru pasageri au ajuns la spital. „S-a intervenit cu două echipaje SMURD şi patru ambulanţe, care au transportat victimele la spital. A fost solicitat şi un echipaj al descarcerării, însă nu a mai fost nevoie de intervenţia acestuia. Din fericire, niciuna dintre victime nu a suferit leziuni foarte grave", a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov. Circulaţia pe drumul naţional 13 a fost întreruptă aproape o oră.

image

Şoferul vinovat de accident, care împlinea chiar astăzi 27 de ani, riscă acum dosar penal.

ora 18.23 - Poliţiştii spun că şoferul care a provocat accidentul gonea pentru a scăpa de o patrulă de poliţie care îl urmărea.

ORA 16.58 - Traficul a fost reluat pe DN13, după ce maşinile implicate în accident au fost scoase în afara carosabilului.

ORA 16.55 - Niciuna dintre victime nu se află în stare gravă. Maşina urmărită, în care se aflau trei bărbaţi şi o femeie, transporta mai multe produse alimentare, alcoolice şi cosmetice.

ORA 16.45 - Oamenii legii spun că una dintre maşinile implicate în accident era urmărită de un echipaj de Poliţie, pentru că nu oprise la un control.

ORA 16.30 - Din fericire, pe la locul accidentului trecea o ambulanţă, care preluat două dintre victime.

Cinci echipaje SMURD şi două maşini de descarcerare s-au deplasat la locul accidentului, care s-a petrecut între localităţile Feldioara şi Rotbav. Din informaţiile pe care le au până acum, pompierii spun că doar două dintre victime necesită intervenţia echipei de descarcerare. Poliţiştii cred, după primele cercetări, că a fost vorba despre o depăşire neregulamentară.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri